-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
rendelések felvétele és kiadása pultozás, felszolgálás barista tevékenységek, kávéitalok, limonádék elkészítése a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása asztalok és a munkaterület folyamatos tisztán tartása vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV,...
-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
alapanyagok előkészítése, tisztítása, szeletelése, stb munkaterület folyamatos tisztán tartása munkavégzés során használt edényzet és eszközök folyamatos tisztán tartása mosogatógép használata, eszközök helyére pakolása aktív kapcsolattartás a közvetlen vezetőivel, és...
-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
rendelések felvétele és kiadása az asztaloknál felszolgálás az asztaloknál a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása asztalok és a munkaterület folyamatos tisztán tartása- vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV, ÁNTSZ, NÉBIH, VPOP a’la Carte...
-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
bisztró jellegű ételek elkészítése(adott receptúra és technológia alapján, adalékmentesen) hagyományos, magyaros ételek főzése. minőségi és természetes alapanyagokkal történő munkavégzés a munkaterület tisztántartása konyhatechnológiai (HACCP) és munkavédelmi szabályok...