• START

    rendelések felvétele és kiadása pultozás, felszolgálás barista tevékenységek, kávéitalok, limonádék elkészítése a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása asztalok és a munkaterület folyamatos tisztán tartása vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV,...

  • START

    alapanyagok előkészítése, tisztítása, szeletelése, stb munkaterület folyamatos tisztán tartása munkavégzés során használt edényzet és eszközök folyamatos tisztán tartása mosogatógép használata, eszközök helyére pakolása aktív kapcsolattartás a közvetlen vezetőivel, és...

  • START

    rendelések felvétele és kiadása az asztaloknál felszolgálás az asztaloknál a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása asztalok és a munkaterület folyamatos tisztán tartása- vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV, ÁNTSZ, NÉBIH, VPOP a’la Carte...

  • START

    bisztró jellegű ételek elkészítése(adott receptúra és technológia alapján, adalékmentesen) hagyományos, magyaros ételek főzése. minőségi és természetes alapanyagokkal történő munkavégzés a munkaterület tisztántartása konyhatechnológiai (HACCP) és munkavédelmi szabályok...

PecsAllas.hu