Pécsi vagy és gyorsan állásra van szükséged? Nem kell kétségbe esned, a következő vállalatoknál jó eséllyel kopogtathatsz

Pécsi vagy és gyorsan állásra van szükséged? Nem kell kétségbe esned, a következő vállalatoknál jó eséllyel kopogtathatsz

A következő cikkben az olyan pécsi álláslehetőségeket tártuk fel, ahová szakmunkás végzettséggel könnyen be lehet kerülni, illetve jellemzően betanított munkára is van lehetőség. A nagyobb pécsi gyárak és üzemek többségében technikusi és operátori pozíciók is megpályázhatók. Megnéztük továbbá, mire számíthatnak például a pécsi cukrászok, pékek, fodrászok, benzinkutasok vagy dohánybolti eladók.

British American Tobacco (Bat) – Pécsi Dohánygyár

A vállalat több mint száz éve Pécs gazdaságának a része, 40 milliárd forint feletti fejlesztésekkel, jelenleg közel 900 munkavállaló alkalmazásával végzi tevékenységét.

A gyártósoron könnyen találhat magának bárki állást, betanított munkásokra folyamatosan szükség van az ilyen nagy cégeknél.

http://www.bat.hu/

 

Pécsváradi Aranycipó Kft.

A családi vállalkozásból lett meghatározó szaküzlethálózat pécsi üzeme szintén folyamatosan keres embereket különböző pozíciókra. Az egyszerűbb, betanított munkáktól kezdve a pécsi cukrászok és pékek is találhatnak maguknak állást. A pécsi boltoknál szintén érdemes érdeklődni.

https://www.aranycipo.hu/uzletek/pecs/

 

Pécsi Cornett Ostyagyár

Az ostyagyár közel 40 éve – Magyarországon elsőként – kezdte el gyártani egyedi áruféleségeit Pécsen. A cukrászok számára akár kiemelt lehetőségek is adódhatnak.

https://www.pecsicornett.hu/about.html

 

Pécsi Ok Kesztyűgyártó Kft. V.A

A kesztyűgyárnál szintén érdemes lehet kopogtatni, betanított munkák időről időre adódhatnak a kertvárosi telephelyen.

Pécs, Lahti utca 9.

 

Hauni Hungária Gépgyártó Kft.

A vállalat a német hátterű Körber Csoport tagja és fontos szereplője a pécsi gazdaságnak, több mint ezer helyi lakos foglalkoztatásával. Piacvezető szereppel bír a dohányipari gépek gyártásában.

Technikusok számára nyitva állhatnak a vállalat kapui, de akár operátori, betanított munkákra is lehet jelentkezni.

https://www.hauni.hu/hu/karrier.html

Targoncás állás

 

HB-Kapcsolószekrénygyártó Kft. (Bader Gruppe – Bader Bader Bt.)

A vállalat Pécs városának szélén, főként a gépgyártástechnológia területén foglalkoztat munkavállalókat. Főként kapcsolószekrények, kezelőpultok, kapocsszekrények és különleges burkolatok termelését végzik.

Szakmunkások és technikusok számára is több pozíció adódhat a vállalatnál.

http://badergruppe.com/hu/karrier/

 

Pannon Hőerőmű Zrt.

A Veolia üzletágai műszaki szaktudást igényelnek, illetve folyamatos fejlődés szükséges. A leendő munkavállalók elhelyezkedhetnek az energiagazdálkodás, a vízgazdálkodás vagy akár a mélyépítés területén is.

http://countryhu.veolia.acsitefactory.com/hu/karrier/karrier

 

MATRO Kft.

A Dél-Dunántúl meghatározó autóipari beszállítója szintén a gépgyártás területén foglalkoztattja legtöbb munkavállalóját. Fő tevékenysége a forgácsolással előállított alkatrészek és szerszámgépekhez szerszámbefogó egységek, gépalkatrészek gyártása.

Jellemző munkakörök között a CNC-sek és a műszaki szakoktatók keresgélhetnek leginkább, de egyszerű betanított munkakörökbe is folyamatos a felvétel gépellátó, sorjázó vagy vizuális ellenőr területekre.

http://matro.hu/karrier/

 

Kereskedelem (TESCO, Penny Market, Aldi, Lidl)

Pécsen az egyik legnagyobb magyarországi áruházlánc, a TESCO négy telephelyen is működik. Továbbá a Penny Market, az Aldi és a Lidl boltjaiban szintén érdemes szétnézni.

https://tesco.hu/karrier/allasajanlatok/

https://karrier.penny.hu/

https://jobs.lidl.hu/

https://karrier.aldi.hu/

 

Benzinkutak

Pécs nem szűkölködik a benzinkutak terén, a végzettség itt sem mérvadó. Megtalálhatók a MOL, az OMW, a Shell, a Lukoil és a Mobil Petrol töltőállomásai.

https://mol.hu/hu/

https://www.omv.hu/hu-hu

https://www.shell.hu/

https://lukoil.hu/

https://www.mpetrol.hu/

 

Nemzeti dohányboltok

Pécsen a dohányboltokban is érdemes állás felől érdeklődni, különböző eladói pozíciókban lehet munkát szerezni.

 

PecsAllas.hu / P.P.