Pénzügyi- számviteli ügyintéző, asszisztens, adminisztrációs állást keresek at Fekete Zsanett Álláskereső / PecsAllas.hu | Az ingyenes pécsi állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
0

jelentkezők

Keres Pénzügyi- számviteli ügyintéző, asszisztens, adminisztrációs állást keresek

Fekete Zsanett Álláskereső (Bárhol)

Címkék: adminisztrácó pénzügyi és számviteli ügyintéző asszisztens

2013-2015 között a pécsi Comenius Szakközépiskola és Szakiskola nappali tagozatos tanulója voltam, ahol Pénzügyi- és Számviteli ügyintéző szakon végeztem. Érdeklődésem a pénzügyi terület iránt a vizsga megszerzése után sem csappant, sőt a megszerzett ismereteknek köszönhetően tovább erősödött. Eddig vártam az alkalmat, hogy kipróbálhassam magam, tapasztalatot szerezhessek ezen a területen is és kamatoztathassam, bővíthessem tudásomat.
Sokéves vendéglátói munkatapasztalattal rendelkezem. Munkámban mindig is a kihívást láttam, folyamatosan új pozíciók elérésére törekedtem. Mint ahogy azt említettem olyan területen szeretnék elhelyezkedni sikereket elérni, ami közel áll hozzám.
Az eddig betöltött munkaköreimben számos olyan tapasztalatot szereztem, melyeket egy új munka során jól hasznosíthatok. Lelkesedésemmel, kitartásommal valamint fejlődni akarásommal hozzájárulhatok az Önök sikeres működéséhez.
Gyorsan és hatékonyan végzem el a rám bízott feladatokat, nyitottságomnak és jó kommunikációs készségemnek köszönhetően könnyen beilleszkedem egy új csapatba. Úgy vélem, jó problémamegoldó képességeim és dolgozni akarásom is alkalmassá tesz egy új pozíció betöltésére.

Elérhetőség: zsanii.93@gmail.com vagy a 0630/ 5809303-as telefonszámon.« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2017-07-03
Megtekintve: 92 alkalommal

    Kiemelt megjelenés!

    Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] pecsallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160